Regulament AHA Kids

Regulament intern AHA Kids
 

Prezentul regulament se aplica tuturor celor care au acces la locul de joaca.

Prin intrarea la locul de  joaca acceptati toate prevederile prezentului regulament. Cititi-l si explicati-l copiilor dvs.

 

 1. Clubul nostru nu poate fi asociat cu alte forme de ingrijire sau educare a copiilor (cresa, gradinita, babysitting, bona, etc.).
 2. Pentru a mentine un spatiu curat,toti copiii vor purta sosete curate/ incaltaminte de interior in incinta clubului.
 3. Parintii vor primi la intrare botosei de unica folosinta, pe care ii vor purta peste  incaltaminte.
 4. Echipamentele de joaca si jucariilevor fi folosite conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.
 5. Nu sunt permise obiectele ascutite sau taioase in incinta clubului. Copiii nu vor avea asupra lor obiecte de valoare (telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si etc.) Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.
 6. Este interzis accesul copiilor cu medicamente, alimente, dulciuri, substanţe ce ar putea dăuna sănătăţii şi siguranţei acestora, telefoane, jocuri, artificii, substanţe inflamabile sau alte obiecte în afara materialelor educaţionale folosite la activitati.
 7. Jucariile copiilor vor fi lasate in afara spatiului de joaca. Daca totusi copilul nu poate renunta la o anumita jucarie aceastava fi acceptata in interiorul clubului astfel incat copilul va putea avea acces oricand la aceasta dar, el va fi directionat spre activitatile clubului.
 8. Nu sunt admisi copiii bolnavi in incinta clubului. Ne rezervam dreptul de a refuza primirea copiilor bolnavi. Parintii si/sau copiii care vor prezenta simpotome de boli contagioase nu vor avea acces in spatiul de joaca.
 9. Din motive de securitate personalul nostru isi rezeva dreptul de a refuza admiterea oricarei persoane, daca numarul copiilor depaseste numarul de persoane permis de catre normele legale pentru incinta clubului.
 10. Filmarea sau fotografierea in incinta clubului este interzisa fara aprobarea conducerii.
 11. Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress