Despre noi

Intr-un spatiu de poveste, ideal pentru petrecerile copiilor, special amenajat pentru siguranta acestora, promovam voia buna, creativitatea si dezvoltarea armonioasa a celor mici prin ateliere tematice organizate de personal specializat astfel incat, prin joc, copii devin mai adaptati, mai flexibili si mai creativi.

Scopul nostru este de a oferi un loc de joaca unic, cu o mare varietate de jucarii educative si ateliere de lucru diverse pentru veni in intampinarea nevoilor copilului intr-un mediu sigur si distractiv. Este dovedit faptul ca cei mici invata prin joc iar eforturile noastre vizeaza tocmai acest aspect! Copiii sunt angajati in activitati potrivite varstei si nevoilor lor, care ii vor ajuta la dezvoltarea gandirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului si imaginatiei.

Prin personalul nostru specializat, format din psihopedagogi si educatori, activitatile si programele pe care le propunem vrem sa ajutam la dezvoltarea celor mici pe toate planurile, de la comunicare, modelarea comportamentului si interactiune sociala la motivatie, dezvoltare intelectuala, concentrare, auto-ingrijire si de ce nu, rezistenta fizica.

 

Clubul nostru a fost conceput punandu-se accent in principal pe invatarea spontana intr-un mediu interactiv variat care incurajeaza dezvoltarea abilitatilor copilului prin stimularea imaginatiei si evitarea rutinei. Misiunea noastra este sa cream un mediu incluziv cu servicii excelente si programe de calitate, cu o atmosfera jucausa dar in acelasi timp educationala. Este ideal pentru parintii si ingrijitorii care doresc sa isi expuna copiii unui mediu imaginativ si distractiv in care acestia se pot juca, explora si invata. De la stimulare senzoriala la jocuri de puzzle si karaoke, ateliere de pictura, colaj, olarit si fotografie, clubul nostru foloseste activitati pe baza de jocuri si jucarii pentru a provoca trupul si mintea.

 

 

AHA KIDS – Centru de joaca si evenimente este infiintant de Asociatia Help Autism in cadrul proiectului “Dezvoltarea Economiei pentru o sustenabilitate Sociala-DESS” finantat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress