Curs sah

Ma inscriu!

Sahul este un mod de viata, o lume inchistata in 64 de patratele, o fascinatie ireala.

Sahul reprezinta cea mai buna modalitate de a exersa gandirea logica. Avantajele si beneficile sahului in dezvoltarea intelectuala a copiilor sunt imense. Unul dintre cele mai importante beneficii sta in cresterea capacitatii de atentie si concentrare.

Sahul implica atentia la orice miscare a adversarului pentru a putea gandi strategia si mutarea urmatoare. Daca se rateaza o miscare, tot jocul poate fi compromis. Micutii invata sa anticipeze o anumita miscare sau mutare inainte ca aceasta sa se intample. Ei isi dezvolta capacitatea de a gandi inainte, de a actiona, ceea ce ii va ajuta enorm la maturitate. Sahul este unul dintre jocurile care necesita o cantitate generoasa de rabdare si  ii ajuta pe copii sa isi dezvolte aceasta abilitate destul de greu de cultivat. Acest joc ii face pe  copiii sa fie mai responsabili. Ei isi asuma alegerile, mutarile, strategiile si devin responsabili pentru felul in care decurge jocul.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0774. 484.467 sau pe email contact@ahakids.ro

2 Comments

 1. Alina Curaliuc
  Buna ziua ma intereseaza o intformatie in legatura cu cursurile de engleza, germana si sah. va rog sa imi spuneti varsta minima si numarul de copii dintr-o grupa pentru fiecare dintre ele.
  Reply aprilie 8, 2016 at 7:03 am
  • AHA Kids
   Buna ziua, Cursurile sunt structurate pe doua grupe de varsta si numarul de copii prezenti va fi in jur de 8 copii. Momentan formam grupele pentru aceste cursuri. Pentru inscrieri puteti sa ne contactati la telefon 0774484467. Multumim
   Reply aprilie 15, 2016 at 10:07 am

Leave a comment

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress