Atelierul de art&crafts

atelier-colaje

“Creativitatea si imaginatia sunt caracteristici fundamentale ale existentei umane.”    Carl Rogers

Imaginatia este una dintre marile comori ale copilariei, de aceea, dezvoltarea creativitatii la copii este esentiala pentru ei. Creativitatea, dupa definitia psihologiei cognitive, este abilitatea de a da diferite raspunsuri si solutii la aceeasi problema.

Relationarea cu copiii prin joc sau prin intermediul altor activitati desfasurate in cadrul atelierului ii ajuta in dezvoltarea exprimarii de sine, a gandirii abstracte, a capacitatii cognitive, generarea ideilor creative, primordiale in rezolvarea problemelor, gasirea de solutii si relationarea cu cei din jur pe parcursul vietii.

Prin intermediul jocului, imaginatia si emotiile celor mici pot fi exprimate prin mai multe forme ca: pictura, dans, desen, modelajul, etc. Aceasta este recomandat sa se inceapa cat mai devreme, deoarece, primele momente, fiecare contact, fiecare miscare si fiecare emotie necesita milioane de neuroni organizati intr-o activitate cerebrala intensa , si datorita lor se produc cele mai mari schimbari in toate aspectele: fizic, motor,cognitiv, lingvstic, afectiv si social.

In cadrul atelierului nostru de creativitate oferim copiilor mediul necesar pentru dezvoltarea creativitatii, sub atenta supraveghere si indrumare a specialistilor nostri.

Va asteptam cu drag!

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0774. 484.467 sau pe email contact@ahakids.ro

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress